Om mig

Jag tar snapshots av historien,
och kameran är min röst.

Fotograf Stockholm

Fotograf i Stockholm | Christian schneider

Hej och välkommen till min fotosida. Jag har fotograferat i snart 5 år och är upplärd av ett par otroligt duktiga fotografer. Innan jag började fota jobbade jag i musikbranschen och har haft ca ett 30-tal låtar i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest som producent och eller låtskrivare. 

Jag har min fotostudio i Stockholm på karlaplan, som ligger på Östermalm. Där fotar man grymma porträtt, lite mer artistiska bilder samt produktbilder då jag har en rad olika fonder som hänger i taket man kan välja mellan. 

KONTAKTA MIG

Min uttryck som fotograf

Jag skulle vilja säga att jag lutar något åt det mer atristiska hållet i mitt uttyck, utan att det blir flummigt. Såklart tar jag företagsbilder och sånt enligt konstens alla regler, men gillar att ta ut svängarna lite och försöka fånga det där naturliga, icke konstgjorda hos alla som står framför min kamera. 

Jag skulle tycka de vore superkul om just du ville anlita mig, hur stort eller litet det än är. Mina priser är kanon och just nu är det viktigare för mig att bygga portfolio än att bli miljonär på detta.

KONTAKTA MIG
Fotograf Stockholm
Kontakta mig här

Christian Schneider
Stockholmsfotograf.com

Wonderbird AB
Armfeltsgatan 26
115 34 Stockholm
christian@stockholmsfotograf.com