Bröllopsfotograf Stockholm

VĂ€lkommen till Bröllopsfotograf Stockholm – Christian Von Schneider 

" VĂ„r fotograf avbokade 45 minuter innan vigseln och vi hittade Christian som kom och fotade vĂ„rt bröllop bĂ€ttre Ă€n vad vi kunde drömma om. Sjukt proffsig och rolig person att ha runt sig. ⭐⭐⭐⭐⭐ "

Bröllopsfotograf Stockholm -
förevigar er magiska dag

VĂ€lkommen till Bröllopsfotograf Stockholm – Christian Schneider Kontakta mig gĂ€rna och sĂ€tt igĂ„ng en dialog gĂ€llande ert bröllop. Jag tycker det Ă€r sĂ„ kul att föreviga denna sagolika dag. Priserna varierar mycket beroende pĂ„ vad som önskas. FrĂ„n 7000 kr.

bröllopgsfotografering sÄ börjar jag med att inleda en dialog om hur ni vill ha det, vilket datum, plats osv.

Jag har nÄgra olika prispaket beroende pÄ hur lÀnge ni vill ha mig pÄ plats och lite andra parametrar. AnvÀnd gÀrna formulÀret hÀr lÀngst ner för att sÀtta igÄng. Kul tycker jag! 

KONTAKTA MIG
Christian Schneider fotograf

Passion och erfarenhet beskriver mig som bröllopsfotograf

Jag har alltid tyckt bröllop Àr en sÄn vacker visuell sak, det sitter sÄ mycket i detaljerna. Jag jobbade med musik innan jag blev fotograf och spelade som pianist pÄ över 80 bröllop, vilket har gjort att jag har en stor förstÄelse för flödet, pulsen, nervositeten och hur nÀrvaron ska vara dessa dagar. 

Jag vet hur man inte Àr i vÀgen, hur man inte tar plats och stör, men ÀndÄ fÄngar magin i dom minsta smÄ detaljerna, och framför allt, fÄr brudparet, familjen och gÀsterna att kÀnna sig vackra framför kameran utan att man spelar apa.

Ta gÀrna kontakt med mig, sÀtt igÄng en dialog. Det skulle vara sÄ kul att fota just ert bröllop. 

Nedan finns nÄgra av dom bilder jag plÄtat pÄ bröllop i olika utföranden. Saknar du nÄgot? Tveka inte att kontakta mig dÄ. 

KONTAKTA MIG

Mina senaste bröllopsfotograferingar

Kontakta mig idag om du letar efter Bröllopsfotograf

Jag pĂ„ Bröllopsfotograf Stockholm – Christian Schneider har mĂ„nga Ă„rs erfarenhet av att fotografera bröllop, dop och Ă€ven begravningar. Kontakta mig sĂ„ inleder vi med att lĂ€ra kĂ€nna varandra rĂ€tt, jag ska ju Ă€ndĂ„ föreviga er absolut största dag. 

Kontakta mig för ett snabbt konstadsförslag
OBS! Jag gör ej barn/baby/toddlerfotograferingar.
Bröllopsfotograf Stockholm
Bröllopsbilder i Stockholm | signerad Christian schneider

Hej och vÀlkommen till din bröllopsfotograf i Stockholm. Jag har fotograferat i snart 20 Är och Àr upplÀrd av ett par otroligt duktiga fotografer. Under tiden medan jag fotogfraferat har jag jobbat i musikbranschen och har haft ca ett 30-tal lÄtar i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest som producent och eller lÄtskrivare.

Förutom att jag gÄtt som lÀrling hos dom jag ser upp till har jag gÄtt följande kurser och master classes:

– Marc Levoy – Lectures on Digital Photography – Stanford University
Annie Leibovitz Teaches Photography Master Class
Jimmy Chin Teaches Adventure Photography Master Class
Petra Collins Capture your Vision Through Photography Master Class
Tyler Mitchell Teaches Storytelling Through Portrait Photography Master Class

Jag har fotat Ät dom stora aktörerna inom nÀringslivet, dom som styr landet Ànda ner till smÄföretagarna som behöver fina bilder pÄ hemsidan. Och sÄklart en hel del otroligt vackra bröllop.

Christian –Bröllopsfotograf  Stockholm

KONTAKTA MIG
Vanliga frÄgor
Saknar du nÄn frÄga hÀr sÄ kontakta mig bara sÄ svarar jag sÄ fort jag kan.
 • Vad kostar du som bröllopsfotograf?

  Jag har inte lagt ut nÄgra exakta priser dÄ varenda jobb Àr helt olikt det andra. Vad som önskas av brudparet, om jag ska vara med pÄ endast ceremoni, eller heldag med förberedelser, ceremoni, fest osv. Mina priser börjar pÄ 7000 kr.

 • Hur ser processen ut?

  NÀr ni tagit kontakt med mig och sagt nÀr ert bröllop ska Àga rum och vad ni önskar av mig sÄ svarar vad jag tar för det.  Om ni vill gÄ vidare med det sÄ skickar jag ett uppdragsavtal till er som reglerar det vi kommit överens om. 

  Om ni valt nÄgon av dom större paketen sÄ kan vi trÀffas över en fika sÄ ni fÄr gÄ igenom vad ni tÀnker, kanske visa lite bilder ni tycker Àr fina sÄ jag vet lite vilken ton och uttryck ni önskar av mina bilder.

  Efter det sÄ vÀntar vi helt enkelt in den stora magiska dagen. DÄ kommer jag som bröllopsfotograf vara dÀr, beroende Àven hÀr pÄ vilket paket ni valt, men nÀr vi kommer överens om. Ibland Àr det redan pÄ morgonen nÀr bruden fÄr sitt smink och hÄr, och Àven tÀrnorna osv. Ibland Àr det endast ceremonin man vill föreviga med en bröllopsfotograf.

  Hur lÀnge jag sen Àr med har ocksÄ att göra med vilket paket ni valt, och sÄklart vart nÄgonstans i Stockholm bröllopsfotograferingen ska Àga rum.  Jag kan vara med pÄ allt frÄn vigseln till fika till festen sent pÄ natten, det bestÀmmer ni.

  NÀr det Àr klart sÄ kommer den andra halvan av mitt arbete som bröllopsfotograf in, dÄ ska jag göra hela urvalet och skicka bilderna till er. Ofta kommer vi överens om hur mÄnga bilder som ingÄr i priset. Men dÄ skickar jag ett s.k tittalbum dÀr ni i lugn och ro fÄr gÄ igenom och kika pÄ alla bilder, och sen vÀlja ut vilka guldklimpar ni vill gÄ vidare med. 

  Efter det sÄ sÀtter jag igÄng den riktiga retuschen och fixar till bilderna riktigt sÄdÀr tidlöst magiskt. 

  Sen fÄr ni en högupplöst leverans. Jag kan Àven hjÀlpa till att trycka upp ett vackert album som ni kan ha hemma för en extra debitering.

  Är det nĂ„got du undrar? Kontakta mig gĂ€rna dĂ„.

 • Om man inte blir nöjd dĂ„?

  Det Àr vÀldigt viktig att man gÄr igenom vad man har för förvÀntningar och vision innan man sÀtter igÄng med fotograferingen. Ofta Àr det bra om ni visar oss hur ni tÀnker er resultatet, kanske frÄn nÄgra bilder pÄ nÀtet eller andra stÀllen ni finner inspirerande. Jag tror och hoppas innerligt inte att just du ska bli den första kunden som blir missnöjd med mig som fotograf i Stockholm.

 • Hur lĂ„ng vĂ€ntetid Ă€r det?

  Jag Ă€r flexibel och samma svar som. pĂ„ första frĂ„gan, det beror mycket pĂ„ omfattningen av uppdraget. Är det ett mindre uppdrag sĂ„ kan jag komma loss enklare. Är det nĂ„got som krĂ€ver en heldag (ca 10h) sĂ„ kanske ni fĂ„r vĂ€nta ett par veckor innan jag Ă€r ledig. Men kontakta mig gĂ€rna och sĂ€tt igĂ„ng projektet. 

 • FĂ„r vi vĂ€lja bilder?

  Ni fĂ„r ett s.k tittalbum nĂ€r vi Ă€r klara och tagit bort alla som jag anser inte har rĂ€tt ”feeling”. DĂ„ fĂ„r ni sjĂ€lva vĂ€lja vilka bilder ni vill att jag ska gĂ„ vidare med att retuschera och sĂ„nt. Ni kan fĂ„ vĂ€lja allt ifrĂ„n 5 bilder till 100 bilder om ni sĂ„ önskar. Pris per bild tillkmomer. Kika in mitt portfolio för lite inspiration.

 • Är du med i Svenska Fotografers Förbund?

  Ja, jag Àr med i Svenska Fotografers Förbund som manuellt godkÀnner alla fotografer som ansöker dit, baserat pÄ portfolio med mera. Det innebÀr Àven att jag har alla försÀkringar som behövs som fotograf. 

 • Har du f-skatt och sĂ„nt?

  Jag har ett aktiebolag och har varit aktiv med detta i snart 5 Är. Jag skickar alltid en faktura pÄ 14 dagar till dig som Àr privatperson och till företag skickar jag en 30-dagarsfaktura. Inför varje jobb behöver du som kund godkÀnna villkoren i mitt bokningsavtal, avtalet reglerar endast det vi kommit överens om. 

Godox logo
Offert / Prisförslag bröllopsfotografering
Kontakta mig gÀrna med din vision, idé eller tanke.
OBS! Jag gör ej barn/baby/toddlerfotograferingar
Mina fotograftjÀnster
Fotograf Stockholm
Fotograf Stockholm. Jag fotograferar i Stockholm och dom förorter som angrÀnsas till Stockholm. Kontakta mig ifall du har en förfrÄgan utanför Stockholm.
LÄS MER
PortrÀttfotografering
Behöver du portrÀttfotografering till företaget utför jag den tjÀnsten. Antingen pÄ plats pÄ ditt företag eller i min fotostudio pÄ Karlaplan i Stockholm. Pris frÄn 900 kr / person.
LÄS MER
Företagsfotografering
Jag pÄ Fotograf Stockholm har erfarenhet att ta bilder till till företag. Oavsett om ni behöver bilder till hemsida, linkedin sÄ har jag stor erfarenhet av det.
LÄS MER
Produktfotografering
Fotograf Stockholm har fotat 100-tals produkter inom olika branscher. Kontakta oss för mer info.
LÄS MER
Bröllopsfotografering
Livets kanske vackraste dag, eller dagar? LÄt oss föreviga detta. Finns lite olika paket kontakta oss för mer info
LÄS MER
Övrigt
Jag fotar allt och alla. Miljö, sport, events, mingel. Tveka inte att kontakta mig för snabb offert.
KONTAKT