Din fotostudio i Stockholm

Fotostudio Stockholm

Välkommen till Christian Schneider – Fotograf Stockholm. Jag har min fotostudio på Karlaplan i Stockholm men fotar allt ifrån bröllop, porträtt, företagsfotografering ute på plats, influensers, konserter till produkter.

KONTAKTA MIG

fotostudio i stockholm

Min fotostudio i Stockholm är en plats där du kan få professionella foton tagna av mig som är en erfaren fotograf. Oavsett om du behöver headshots för ditt CV, modellfoton för en portfolio, eller foton för en personlig eller företagshemsida, så har min fotostudio allt du behöver. Jag har modern utrustning och olika bakgrunder att välja mellan, så att du kan få precis den känsla och stil som du önskar.

Min fotostudio i Stockholm erbjuder även olika paket för olika behov. Kanske vill du bara ha ett par snabba bilder till Linkedin, eller så kanske du vill ha en hel fotografering med olika kläder och miljöer. Oavsett vad du behöver finns det ett paket som passar just dina önskemål.

Jag heter Christian och driver Fotostudio Stockholm. Min fotostudio ligger centralt i Stockholm, nämligen på Karlaplan som ligger på övre delen av Östermalm.

Min fotostudio har öppet från 09:00 till 20:00 beroende på bokningar. Jag har fotograferat i flera år och även jobbat med rörligt material.

Läs mer om företagsfotografering på denna sida. Där står det lite mer detaljerat om just såna on locationfotograferingar.

KONTAKTA MIG

Kom till min fotostudio för företagsporträtt t.ex.

Jag på Fotostudio Stockholm – Stockholmsfotograf.com har många års erfarenhet av att fotografera olika typer av personer och situationer. Jag kan hjälpa dig att slappna av och komma i rätt sinne för att få de bästa bilderna. Och med min hjälp kan du få fantastiska foton som du kan använda för att förbättra ditt professionella jag, eller bara för att spara som minnen.

Så om du vill ha professionella och vackra foton, oavsett om det är för ditt CV, din portfolio är en fotografering i en fotostudio ett bra val. Du får möjlighet att anpassa ljuset, bakgrunden, och andra detaljer efter dina önskemål, och du får dessutom tillgång till en professionell fotograf som kan hjälpa dig att få de bästa bilderna

Kontakta mig för ett snabbt konstadsförslag

OBS! Jag gör ej barn/baby/toddlerfotograferingar.
HUR GÅR DET TILL
 1. Kontakta mig via nån av formulären på denna sida eller på kontaktsidan. Va tydlig med vilka typer av bilder du vill ta, när du skulle vilja komma förbi och ta dom.
 2. Jag svarar med ett kostnadsförslag samt ett förslag på tid och datum det skulle kunna passa.
 3. Du / ni kommer förbi, plocka med ert bästa humör så blir allt enklare. Det gör ingenting om man är lite obekväm framför kameran. En stor del av att vara fotograf i Stockholm är just psykologin, få folk att vara sig själva, vara naturliga och slappna av och ha kul. 
 4. Jag visar bilderna hela tiden, och vill du vara med och välja ut bilder går det utmärkt också. 
 5. Sen när dagens session är över så sätter jag igång och retuscherar och behandlar bilderna, vilket är halva jobbet.
 6. Sen ett par dagar senare skickar jag bilderna till dig och dom får du använda precis som så önskas. 

Välkommen.

KONTAKTA MIG
Vanliga frågor
Saknar du nån fråga här så kontakta mig bara så svarar jag så fort jag kan.
 • Vad kostar det?

  Priserna varierar lite beroende på vilken typ av uppdrag samt avstånd osv. Ta gärna kontakt med mig med er tydliga uppdrags beskrivning så kan jag svara så korrekt som möjligt, oftast inom ett par timmar med ett prisförslag. 

 • Hur ser processen ut?

  Ni börjar med att kontakta mig. Var tydlig med vad ni behöver för fotografering i Stockholm. Ska jag komma på plats, ska jag ta s.k actionbilder, dvs på er på ert företag när ni jobbar och sånt, eller är det porträtt som ska göras i min studio, eller hos er? 

  När ni har kommit med er förfrågan, så sätter jag ihop ett konstandsförslag på mail, om ni godkänner det så upprättar jag en korrekt offert / avtal för jobbet. Det skriver ni på med BankID eller med penna.

  Efter det så bokar vi upp datum och tid för fotograferingen. När det är klart så inväntar vi datumet.

  När dagen är kommen så kommer jag till er, eller ni till mig, och baserat på det ni önskar så har jag med mig passande ljus, det kan t.ex vara blixtrar om ni ska ta porträtt på ert kontor, eller andra passande fotolampor. Om ni kommer till mig så finns allt sånt här. 

  Jag är där den tid vi har avtalat och tar dom bilder som vi kommit överens om.  

  Steget efter det är att jag åker till min fotostudio och kollar igenom bilderna och gör det grova utvalet samt “snabbfixen” som jag kallar det. Sen får ni en s.k tittkopia där ni väljer ut så många bilder som vi har kommit överens om, skulle ni vilja ha flera bilder så går det givetvis utmärkt, men det kan tillkomma extra debitering.

  När ni valt ut vilka bilder ni vill ha så sätter jag igång och retuscherar dessa enligt den vision ni presenterat för mig. 

  Sen får ni bilderna av mig högupplöst och dom får ni använda som ni vill.

 • Om man inte blir nöjd då?

  Det är väldigt viktig att man går igenom vad man har för förväntningar och vision innan man sätter igång med fotograferingen. Ofta är det bra om ni visar oss hur ni tänker er resultatet, kanske från några bilder på nätet eller andra ställen ni finner inspirerande. Jag tror och hoppas innerligt inte att just du ska bli den första kunden som blir missnöjd med mig som fotograf i Stockholm.

 • Hur lång väntetid är det?

  Jag är flexibel och samma svar som. på första frågan, det beror mycket på omfattningen av uppdraget. Är det ett mindre uppdrag så kan jag komma loss enklare. Är det något som kräver en heldag (ca 10h) så kanske ni får vänta ett par veckor innan jag är ledig. Men kontakta mig gärna och sätt igång projektet. 

 • Får vi välja bilder?

  Ni får ett s.k tittalbum när vi är klara och tagit bort alla som jag anser inte har rätt ”feeling”. Då får ni själva välja vilka bilder ni vill att jag ska gå vidare med att retuschera och sånt. Ni kan få välja allt ifrån 5 bilder till 100 bilder om ni så önskar. Pris per bild tillkmomer. Kika in mitt portfolio för lite inspiration.

 • Är du med i Svenska Fotografers Förbund?

  Ja, jag är med i Svenska Fotografers Förbund som manuellt godkänner alla fotografer som ansöker dit, baserat på portfolio med mera. Det innebär även att jag har alla försäkringar som behövs som fotograf. 

 • Har du f-skatt och sånt?

  Jag har ett aktiebolag och har varit aktiv med detta i snart 5 år. Jag skickar alltid en faktura på 14 dagar till dig som är privatperson och till företag skickar jag en 30-dagarsfaktura. Inför varje jobb behöver du som kund godkänna villkoren i mitt bokningsavtal, avtalet reglerar endast det vi kommit överens om. 

Mina fotograftjänster
Fotograf Stockholm
Fotograf Stockholm. Jag fotograferar i Stockholm och dom förorter som angränsas till Stockholm. Kontakta mig ifall du har en förfrågan utanför Stockholm.
LÄS MER
Porträttfotografering
Behöver du porträttfotografering till företaget utför jag den tjänsten. Antingen på plats på ditt företag eller i min fotostudio på Karlaplan i Stockholm. Pris från 1500 kr / person.
LÄS MER
Företagsfotografering
Jag på Fotograf Stockholm har erfarenhet att ta bilder till till företag. Oavsett om ni behöver bilder till hemsida, linkedin så har jag stor erfarenhet av det.
LÄS MER
Produktfotografering
Fotograf Stockholm har fotat 100-tals produkter inom olika branscher. Kontakta oss för mer info.
LÄS MER
Bröllopsfotografering
Livets kanske vackraste dag, eller dagar? Låt oss föreviga detta. Finns lite olika paket kontakta oss för mer info
LÄS MER
Övrigt
Jag fotar allt och alla. Miljö, sport, events, mingel. Tveka inte att kontakta mig för snabb offert.
KONTAKT
Kontakta mig här
OBS! Jag gör ej barn/baby/toddlerfotograferingar.

Christian Schneider – Fotograf Stockholm
Wonderbird AB
Armfeltsgatan 26
115 34 Stockholm
christian@stockholmsfotograf.com