Fotostudio Stockholm

Välkommen till Christian & Celinas fotostudio i Stockholm
KONTAKTA OSS
En bild säger mer än 1000 ord

Fotostudio Stockholm - Christian & Celina

Välkommen till vår hemsida. Vi heter Christian & Celina och driver Fotostudio Stockholm. Vår fotostudio ligger centralt i Stockholm, nämligen på Karlaplan som ligger på övre delen av Östermalm.

Vi fotograferar allt från porträtt, familjebilder, företagsbilder, barnbilder, gravidbilder till produktbilder och allt där i mellan.

Vår fotostudio har öppet från 09:00 till 20:00 beroende på bokningar. Vi har fotograferat i flera år och även jobbat med rörligt material. 

Kontakta oss här direkt
Vi är flexibla och tar gärna spontanfotograferingar när du
som kund har känslan på rätt ställe.
Fotostudio Stockholm - Process

Hur går det till?

Steg 1 - Kontakta oss
Använd formuläret på denna sida eller på kontaktsidan för att sätta bollen i rullning
Steg 2 - Pris / Offert
Vi svarar på din kontaktförfrågan med ett pris för att boka vår fotostudio i Stockholm
Steg 3 - Bekräftelse
Om du godkänner offerten så bokas fotostudion upp på önskat datum, samt vi börjar prata detaljer.
Steg 4 - Fotografering
Här har vi en härlig session med glad energi, tar lite bilder, dricker kaffe, ni får se direkt hur det ser ut.
Lite bra att veta
Inför bokning av fotostudio

Det är givetvis viktigt att komma i tid när du bokat min fotostudio, jag lägger inte på extratid om ni är sena.

Det är inga problem att fixa till sig, smink, hår, kläder m.m när man är på plats, det går även jättebra att ha med sig ombyte ifall man vill testa olika, eller helt enkelt ha två olika typer av fotograferingar. En kanske där man sitter i nån snygg stol, och en där man står.

Det finns ingen gräns för hur många olika typer av bilder ni får ta under den tiden ni har bokat fotostudion i Stockholm. Mina skills och studion är er för hela den tiden ni bokat, tänk bara på att ni betalar per bild i efterbehandlingen.

Lite att tänka på
Efter bilderna är tagna

Retuchera bilder är en konst, det finns ingen magisk knapp vi trycker på så ser allt helt amazing ut. Bilderna kommer se fantastiska ut direkt ur kameran, men beroende på din vision så behövs olika mycket, eller lite jobb från min sida efter man lämnat vår fotostudio.

Dom bilderna ni valt, och betalat för, är dom ni får använda, det går inte att använda nån annan bild från tittalbumet utan vår tillåtelse.

Vi äger alltid bilderna om vi inte kommer överens om något annat, det regleras av upphovsrättslagen. Vad bilderna ska användas till är viktigt att deklarera i din första kontakt med oss. Priset skiljer sig om det är till en hemsida eller ifall det är till en stor tidning osv, det har med antal exponeringar att göra. Läs gärna denna artikel från Svenska Fotografers Förbund som förklarar bra.

Fota hos Celina & Christian - Fotostudio Stockholm
Fota utanför fotostudion

Vill man hellre att vi kommer till ert företag i Stockholm och fotar så gör vi givetvis det. Ni kanske vill ha bilder från ert sköna kontor med lite mer day to daykänsla istället för i vår fotostudio. Det går till på precis samma sätt som om ni skulle komma till fotostudion, fast vi kommer till er istället. Man kanske vill ha båda också? Att vi fotar när ni har en skön dag på kontoret men att man tar alla porträtt i vår fotostudio, som har perfekt ljus osv. Det går jättebra det också.

Läs mer om företagsfotografering på denna sida. Där står det lite mer detaljerat om just såna on locationfotograferingar.

KONTAKTA OSS
Vi använder
Varför Stockholmsfotograf.se

Vi älskar det vi gör. Att driva en fotostudio i Stockholm är samma passion för oss som det var att skriva musik i 15 år.

Hoppas vi får mail av just dig och att vi får föreviga någonting till dig, vilket är faktiskt precis det man gör.

Kul!

Kontakta oss här direkt
Vi är flexibla och tar gärna spontanfotograferingar när du
som kund har känslan på rätt ställe.