Barnfotograf
Stockholm

Jag heter Christian och är barnfotograf Stockholm. Jag har min fotostudio på övre Östermalm. Jag tycker det är superkul att fotografera familjer oavsett storlek.

" Det här var utan tvekan den bästa photo shoot jag har gjort på 15 år, otroligt proffsigt och lättsamt."

Ta reda på pris och direkt. Barnfotograf Stockholm.

Jag svarar oftast inom ett par timmar. Prisexmpel: Barnfotograf Stockholm: 3200 kr inkl 1 timme i studion och 15 bilder. Inget annat tillkommer.

" Jag tog barnbilder hos Christian och inom några minuter var det bara kul och all nervositet va borta. Rekommenderas varmt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
" Tog familjebilder som julklapp till släkt och vänner och Chris va sjukt lättsam och proffsig, tack för en timma i din studio! Mina barn älskade såpbubblorna och ballongerna "

Ett väldigt litet urval från mina barnfotograferingar

Jag har integritetsskäl inte lagt upp så många av mina barn här på sidan men här kan du se några.

Kontakt

Kontakta mig här, oftast svarar jag inom en timma. Familjefotografering går att få med nån veckas väntetid.

Kontakta mig via formuläret eller via:

Christian Schneider
Stockholmsfotograf.com

Wonderbird AB
Armfeltsgatan 26
115 34 Stockholm
christian@stockholmsfotograf.com

Sony Alpha
Adobe
Manfrotto
Sigma
Godox
Mina fotograftjänster
camera icon
Fotograf Stockholm
Fotograf Stockholm. Jag fotograferar i Stockholm och dom förorter som angränsas till Stockholm. Kontakta mig ifall du har en förfrågan utanför Stockholm.
LÄS MER
camera icon
Porträttfotografering
Behöver du porträttfotografering till företaget utför jag den tjänsten. Antingen på plats på ditt företag eller i min fotostudio på Karlaplan i Stockholm. Pris från 1500 kr / person.
LÄS MER
camera icon
Företagsfotografering
Jag på Fotograf Stockholm har erfarenhet att ta bilder till till företag. Oavsett om ni behöver bilder till hemsida, linkedin så har jag stor erfarenhet av det.
LÄS MER
camera icon
Barnfotografering
Kom hit med din toddler så fångar vi magin som ni kan ha glädje av hela livet sen.
LÄS MER
camera icon
Bröllopsfotografering
Livets kanske vackraste dag, eller dagar? Låt oss föreviga detta. Finns lite olika paket kontakta oss för mer info
LÄS MER
camera icon
Övrigt
Jag fotar allt och alla. Miljö, sport, events, mingel. Tveka inte att kontakta mig för snabb offert.
KONTAKT
Vanliga frågor
Saknar du nån fråga här så kontakta mig bara så svarar jag så fort jag kan.
 • Vad kostar det?

  Priserna för barnfotografering börjar på 3200kr.  Inget tillkommer. Det är begränsat till en timma i studion. Skulle barnen vara på superdåligt humör och det behövs mer tid så tillkommer det 980 kr för ytterligare en timma.

 • Hur ser processen ut?

  Ni kommer till studion, som är belägen på övre Östermalm, Karlaplan för att vara exakt. Ni har i förväg valt ut kläder osv till barnen. Behöver ni göra ombyten går det bra att göra i studions lokaler.

  Jag har alltid lite såpbubblor, ballonger m.m på plats för att få barnen på skojigt humör.

  Sen har vi kul och skjuter av bilder och hoppas att barnen har skoj. I många fall sätter jag upp en ipad på ett stativ framför fonden där ni sitter för att få barnen att titta åt mitt håll några sekunder, det brukar fungera bra.

 • Hur lång väntetid är det?

  Det brukar gå att komma förbi med nån veckas varsel, bortsett från högsäsong för bröllop som är på sommaren, då kanske ni behöver vänta 2 veckor.

 • Får vi välja bilder?

  Ni ser bilderna direkt på en skärm när vi tar bilderna, där kan ni kika på vilka ni gillar och vara en del av processen att välja redan på plats.

 • Är du med i Svenska Fotografers Förbund?

  Ja, jag är med i Svenska Fotografers Förbund som manuellt godkänner alla fotografer som ansöker dit, baserat på portfolio med mera. Det innebär även att jag har alla försäkringar som behövs som fotograf. 

 • Hur betalar man då?

  Man betalar med Swish på plats i studion, kvitto med Swish-referensnummer mailas tillsammans med länken till bilderna när vi är klara och jag har fixat bilderna. Priserna är inkl moms.