Om Oss

Om Christian & Celina

Välkommen till  Christian & Celinas fotografsida.  

Christian – Christian jobbade i musikbranschen i ca 20 år innan han sadlade om till fotograf. Med över 30 bidrag i Eurovision Song Contest och Melodifestivalen va han omringad av bild, ljus och ljudproduktion och fick med sig massor med kunskap den vägen. Efter det har Christian gått som lärling i 2 år samt gått master classes i foto och ljus för bland andra Annie Leibovitz , Marc Levoy (Stanford), Bingo Rimér med flera.  

Celina – Som influenser med ca 300 tusen följare på sociala medier har Celina skapat sitt egna content med bild, ljud och ljus i flertalet år. Det har handlat om tusentals timmar filmat, fotat och redigerat åt stora svenska och amerikanska företag. Produktfotografering, fashion-fotografering och konceptvideor är lite utav det Celina specialiserat sig på.

Vi hoppas ni vill anlita oss för er fotografering, i vissa fall åker vi ut båda två och fotograferar och ibland så kommer vi en och en. Oavsett vad är vi säkra på att vi kan förverkliga era visioner och leverera material av högsta kvalité. 

VÅRT PORTFOLIO