Din fotograf
i stockholm

Jag heter Christian Schneider och är yrkesfotograf i Stockholm. Jag har min fotostudio på övre Östermalm men reser runt i hela landet och världen och fotar allt från mode till kända artister.

Jag kommer gärna till dig eller ditt företag och fotar samt tar snygga porträtt i min studio om så önskas.

" Det här var utan tvekan den bästa photo shoot jag har gjort på 15 år, otroligt proffsigt och lättsamt." ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Erik Grönwall
Idolvinnare, Sommarpratare, Rockstjärna m.m.

Ett väldigt litet urval av mina bilder

Jag fotograferar lika mycket på plats hos företag med en portabel studio, som jag gör i min studio. Så oavsett behov, använd formuläret för att ta reda på pris och tillänglighet.

Om MIG

Jag heter Christian Schneider och är fotograf sen många år. Jag har fotat åt div klädmärken och hela vägen till att vara inbjuden och fota rockbandet KISS sista världsturné.

Jag älskar att fota människor ovasett vad ditt syfte är. Ingen session är den andra lik, oavsett om du ska ha bilder till linkedin eller vill ta konstnärliga artistbilder så blir det alltid helt unikt, det är det magsika med fotografi tycker jag. Den bilden man tar, kommer ingen nånsin kunna ta igen.

Jag har min studio på Östermalm i Stockholm och 50% av min tid sitter jag och redigerar bilder, vilket innebär att jag ofta har snabba luckor för en session och lite kaffe med dig. Kontakta mig här på sidan så skapar vi något kul!

//Christian

Kontakta mig här

Christian Schneider – Fotograf Stockholm
Wonderbird AB
Armfeltsgatan 26
115 34 Stockholm
christian@stockholmsfotograf.com

Vanliga frågor

Saknar du nån fråga här så kontakta mig bara så svarar jag så fort jag kan.

Priserna varierar lite beroende på vilken typ av uppdrag samt avstånd osv. Ta gärna kontakt med mig med er tydliga uppdrags beskrivning så kan jag svara så korrekt som möjligt, oftast inom ett par timmar med ett prisförslag. 

Ni börjar med att kontakta mig. Var tydlig med vad ni behöver för fotografering i Stockholm. Ska jag komma på plats, ska jag ta s.k actionbilder, dvs på er på ert företag när ni jobbar och sånt, eller är det porträtt som ska göras i min studio, eller hos er? 

När ni har kommit med er förfrågan, så sätter jag ihop ett konstandsförslag på mail, om ni godkänner det så upprättar jag en korrekt offert / avtal för jobbet. Det skriver ni på med BankID eller med penna.

Efter det så bokar vi upp datum och tid för fotograferingen. När det är klart så inväntar vi datumet.

När dagen är kommen så kommer jag till er, eller ni till mig, och baserat på det ni önskar så har jag med mig passande ljus, det kan t.ex vara blixtrar om ni ska ta porträtt på ert kontor, eller andra passande fotolampor. Om ni kommer till mig så finns allt sånt här. 

Jag är där den tid vi har avtalat och tar dom bilder som vi kommit överens om.  

Steget efter det är att jag åker till min fotostudio och kollar igenom bilderna och gör det grova utvalet samt ”snabbfixen” som jag kallar det. Sen får ni en s.k tittkopia där ni väljer ut så många bilder som vi har kommit överens om, skulle ni vilja ha flera bilder så går det givetvis utmärkt, men det kan tillkomma extra debitering.

När ni valt ut vilka bilder ni vill ha så sätter jag igång och retuscherar dessa enligt den vision ni presenterat för mig. 

Sen får ni bilderna av mig högupplöst och dom får ni använda som ni vill.

Det är väldigt viktig att man går igenom vad man har för förväntningar och vision innan man sätter igång med fotograferingen. Ofta är det bra om ni visar oss hur ni tänker er resultatet, kanske från några bilder på nätet eller andra ställen ni finner inspirerande. Jag tror och hoppas innerligt inte att just du ska bli den första kunden som blir missnöjd med mig som fotograf i Stockholm.

Jag är flexibel och samma svar som. på första frågan, det beror mycket på omfattningen av uppdraget. Är det ett mindre uppdrag så kan jag komma loss enklare. Är det något som kräver en heldag (ca 10h) så kanske ni får vänta ett par veckor innan jag är ledig. Men kontakta mig gärna och sätt igång projektet. 

Ni får ett s.k tittalbum när vi är klara och tagit bort alla som jag anser inte har rätt ”feeling”. Då får ni själva välja vilka bilder ni vill att jag ska gå vidare med att retuschera och sånt. Ni kan få välja allt ifrån 5 bilder till 100 bilder om ni så önskar. Pris per bild tillkmomer. Kika in mitt portfolio för lite inspiration.

Ja, jag är med i Svenska Fotografers Förbund som manuellt godkänner alla fotografer som ansöker dit, baserat på portfolio med mera. Det innebär även att jag har alla försäkringar som behövs som fotograf. 

Jag har ett aktiebolag och har varit aktiv med detta i snart 5 år. Jag skickar alltid en faktura på 14 dagar till dig som är privatperson och till företag skickar jag en 30-dagarsfaktura. Inför varje jobb behöver du som kund godkänna villkoren i mitt bokningsavtal, avtalet reglerar endast det vi kommit överens om.